Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munkabiztonság képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Munkabiztonság - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Munkabiztonság
Keresés
Találatok száma - 7 db
Export-Import Kereskedelmi Vállalkozás

Export-Import Kereskedelmi Vállalkozás

A hajósnak egy mentőmellény, vitorláskabát, vagy hajókötél,(Kötelező hajózási felszerelések)- a horgásznak egy speciális horgászruha, esőkabát vagy melles csizma, megvásárlása előtt, jogos kérdéseitek, kívánságaitok és elvárásaitok lehetnek a termékekkel kapcsolatosan. Mi felkutatjuk a legjobbakat, a legkedvezőbb áron, hogy eljuttassuk Neked, - és miért? - hogy minél több időd maradjon kikapcsolódni és pihenni.

Fire Box Kft. Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Fire Box Kft. Munkavédelem, Tűzvédelem és Környezetvédelem

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik komplex munka- és tűzvédelmi szolgáltatásokkal valamint szaktanácsadással. Cégek, kis és közép vállalkozások valamint különféle vállalkozás munkavédelmi és tűzvédelmi képviseletét látja el. Folyamatosan építjük területi lefedettségi körünket, így szinte Magyarország egész területén elérhetőek vagyunk. Fejlesztjük technikai háterünket és szakmai tudásunkat. Keressen minket bizalommal, kérjen cége állapotfelmérését. Tekintse meg weboldalunkat a bővebb információ érdekében.

Főnix Perfekt Kft.

Főnix Perfekt Kft.

A Főnix Perfekt Kft. Tűzvédelmi és munkavédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozik.Kisvállalkozásoknak, nagyobb cégeknek egyaránt tudunk segíteni e területen és biztosítani a megfelelő tűz-és munkavédelmi eszközöket. Miden szolgáltatásunk, tevékenységünk az ISO 9001, illetve az ISO 14001 szabványnak megfelelően működik. a tevékenység megkezdése előtt elkészített munkahelyi kockázatértékeléssel, valamint annak szükség szerinti felülvizsgálatával. (1993. évi XCIII. tv. 54§ alapján); munkavédelmi szakember által elkészített, munkavédelmi- és tűzvédelmi oktatási tematikával és dokumentált oktatással; leírt egyéni védőeszköz juttatási- és kiosztási renddel (1993 évi XCIII tv 56.§, 65/1999.(XII.22.)EüM. ) (5 fő munkavállaló felett) tűzvédelmi szabályzattal 28/2011 (IX.06) BM rendelet Egységes és átfogó megelőzési stratégia kialakításával (1993. évi XCIII. törvény 54§ (1)/g szintén előírás, elsősegélynyújtó személy kiképeztetése. (1993. évi XCIII. törvény 46§ ) Mindezek hiánya esetén a Munkavédelmi Felügyelőség (cégmérettől függetlenül) büntet. A 50.000 Ft-tól 10.000.000 Ft-ig terjedő határ a hiányosság mértékének szól.

Munka- és tűzvédelem

Munka- és tűzvédelem

Minden vállalkozó számára fontos, hogy megismerje munkavédelmi feladatait. Amennyiben Önnek legalább 1 fő alkalmazottja van, akkor az 1993. évi XCIII. Törvény a munkavédelemről hatálya Önre is kiterjed. Érdemes megelőzni a nemkívánatos bírságokat. Az alábbiakban részletezzük a munkavédelem területéhez tartozó kötelezettségeket, és egyben szolgáltatásaink elemeit. Hogy miért van szüksége rám? Munkavédelmi szakember kötelező foglalkoztatása Minden munkáltatónak ki kell jelölni valakit a munkavédelmi feladatok ellátására. Ennek a személynek munkavédelmi szakképzettséggel kell rendelkeznie, és a létszámtól valamint a tevékenység veszélyességi osztályától függően meghatározott óraszámban kell tevékenységet ellátnia.

Munkavédelmi szaktevékenység

Munkavédelmi szaktevékenység

Munkavédelem, munkavédelmi tanácsadás, munkavédelemmel kapcsolatos szaktevékenységi feladatok ellátása vállalkozási szerződés formájában a megbízó területén. A munkáltató kötelezett törvények, és rendeletek által az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtésére, és fenntartására, melynek megvalósításában szakember segítségére van szüksége. A törvény erre is konkrét meghatározással él, foglalkozási ágakhoz (ezen belül veszélyességi osztályba soroláshoz), és alkalmazotti létszámhoz köti a munkavédelmi szakember foglalkoztatási kötelezettségét. A honlapom tájékoztatást tud adni e témában lényegre törően, és röviden, kérem keresse fel, és ott bővebb információval állok rendelkezésére. Honlapomon megtalálja elérhetőségeimet, amin keresztül kapcsolatba tud lépni velem további segítség igénybevétele érdekében. Szolgáltatási területem Siófok-Enying, és szélesebb körzete.

Pamatila Bt.

Pamatila Bt.

Cégünk 1995-óta foglalkozik komplex munka- és tűzvédelmi szolgáltatásokkal valamint szaktanácsadással. Cégek, vállalkozások, társas-vállalkozások munkavédelmi és tűzvédelmi képviseletét, valamint balesetek kivizsgálását és munkavédelmi dokumentálását látjuk el. Folyamatosan fejlesztjük technikai és számítástechnikai hátterünket, hogy az elvégzett munka és annak dokumentációja az Eu elvárásainak is megfeleljen.

Valmar munka- és tűzvédelmi Kft.

Valmar munka- és tűzvédelmi Kft.

Cégünk fő profilja : -munkavédelmi ruházatok,védőfelszerelések, védőeszközök, tűzvédelmi eszközök gyártása,forgalmazása. - logó(gépi) hímzés, póló nyomtatás - reklám, üzlet és autódekorációk készítése -munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, utánvilágító jelek, érintésvédelmi táblák, kresz-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. -tűzvédelmi, szabályzatok kidolgozása. Tűzriadó terv, tűzvédelmi osztálybasorolás, tűzterhelés számítás készítése -kockázatértékelések, munkavédelmi szabályzatok készítése -tűzvédelmi szakvizsgáztatások végrehajtása. -tűzvédelmi érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatok végrehajtása,kivitelezése -tűzoltó készülékek, tűzcsapok,tűzivíz medencék felülvizsgálata, karbantartása. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink, szolgáltatásaink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben.

Tuti menü