Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megfigyelő rendszerek képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Megfigyelő rendszerek - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Megfigyelő rendszerek
Keresés
Találatok száma - 13 db
BBMM kamera rendszer

BBMM kamera rendszer

Kínálatunkban a legújabb képfeldolgozó elektronikával ellátott biztonsági kamera rendszer elemeket tekintheti meg, melyek valódban értékelhető képminőséggel rendelkeznek. Ezeket a kamera rendszereket teljes körű kivitelezéssel és korrekt áron kínáljuk Önnek. Oldalunkon rálátást nyerhet a kamera rendszer típusokra és azok technikai jellemzőire. Szakembereink pedig segítenek, hogy az irodájában vagy otthonában egy maximálisan megbízható és garantáltan hosszú élettartamú kamera rendszer őrködjön és végezze a megfigyelést.

Cameo Plus Kft

Cameo Plus Kft

Cégünk a Cameo Plus Kft. a Cameo Kft továbbfejlesztéseként 2010-ben alakult. Miként az utód neve tükrözi, egy a piaci igényekhez jobban alkalmazkodó flexibilis céget kívántunk létrehozni, amely a kereskedelmi tevékenységen túlmenően, a szoros partneri kapcsolat fenntartása segítségével a felméréstől a betanításig kulcsrakész megoldást kínál megrendelőinek. Vállalkozásunk tevékenységi köre a kül- és belkereskedelmi, fővállalkozási, tanácsadási, oktatási és szerviz tevékenységeket öleli fel.

Deudi Kft.

Deudi Kft.

Cégünk 2001-ben alakult számítógép alapú képrögzítő szoftverek valamint komplett rendszerek kifejlesztésére. Célunk olyan alacsony költségű, egyszerűen kezelhető és egyben magas színvonalú rögzítő/megfigyelő rendszerek létrehozása, melyek egyaránt megfelelnek a kisebb üzletek egykamerás és az egyszerre több helyszínt megfigyelni szándékozók nagyobb biztonság-ellenőrzési igényeinek is. Szoftvereink magyar nyelvűek, a kezelői könyv segítségével kisebb számítógépes tudással is könnyen beállíthatóak. Az automatikus üzemmódra való állítás után beavatkozásmentesen, folyamatosan működnek. A telepítés megkönnyítése érdekében telephelyünkön kész rendszereket is át lehet venni, melyek a felszerelést követően azonnal működnek. A Deudi Kft utódja, a Sunglass Bt, mely cég hasonló gondossággal építi ki kamerás rendszerét. Érdeklődés vagy megrendelés esetén lépjen kapcsolatba velünk!

For Rest Kft.

For Rest Kft.

Amennyiben Ön cégtulajdonos, bizonyára zavarja, ha alkalmazottai nem megfelelően végzik a munkájukat. A videó megfigyelő rendszerek dokumentálnak és feltárnak olyan nem kívánt eseményeket is, mint például a belső lopások. Ennek köszönhetően reális képet és objektív segítséget kap a cége irányításához. Az általunk telepített biztonsági kamerás megfigyelő rendszerrel valós kép tárul Ön elé az alkalmazottak munkájáról, még akkor is, ha éppen nem tartózkodik mellettük, hiszen az eseményeket bármikor, egyszerűen, távolról, az interneten keresztül is nyomon követheti.

G4S riasztó

G4S riasztó

Az ingatlan távfelügyelet lényege, hogy a lakás, épület, iroda riasztó berendezését összekötjük egy biztonságtechnikai központtal. Ha az ingatlant feltörték, vagy jogosulatlan behatolás történt, a központ azonnal értesül róla, és megteszi a szükséges intézkedéseket.A távfelügyelet több, mint egy riasztó. A riasztó csak lokális védelmet biztosít, más szóval a helyszínen ad hang- és fényjelzést, így a riasztást csak a környezet érzékeli, illetve a tulajdonos csak akkor, ha éppen a közelben tartózkodik, vagy ha esetleg Gsm készülékkel ellátott riasztója van, ami sms-t küld a telefonjára.

Ip kamera Bázis - Biztonsági kamerák

Ip kamera Bázis - Biztonsági kamerák

Ip biztonsági kamerák online megoldással, Budapesti üzlettel biztonságtechnikai és univerzális megoldásokra. Kiváló megoldást jelent vagyona figyelemmel tartására. Távolról irányíthatja a webkamerákat és figyelemmel kísérheti a történéseket a nap bármelyik pillanatában vagy videórögzítés esetén más időpontban is. Az Ip kamera Bázis weboldalán webshopon keresztül megvásárolhatja ezeket a termékeket. Boltunkban a Foscam és AVITECH ip kamerák minden változatát megtalálja. MJPEG és HD minőségű biztonsági kamerákat értékesítünk kültéri és beltéri megfigyelőrendszerenként egyaránt. Bővebb információért keressen fel minket!

Kocka Forma Bt.

Kocka Forma Bt.

Cégünk az alábbiakra kínál gyors és megbízható megoldást: -Kamerarendszerek -Linux szerverek -Univerzális szerverek -Járműkövetés -Weboldal készítés -Php, MySql fejlesztés -Speciális eszközök -Egyéni programok -Számítógép javítás -Internet megosztás -Hálózatépítés -Épület hangosítás.

Mobil video távfelügyeleti rendszer

Mobil video távfelügyeleti rendszer

Leginkább Internettel nem rendelkező vagy csak alacsony sebességgel kapcsolódó távoli objektumok, műtárgyak kamerás megfigyelésére kínál teljes értékű megoldást a Mobileguard videó távfelügyeleti rendszer. Többféle funkciójú IP kamerákat és kiegészítő szolgáltatásokat egyaránt tartalmazó teljeskörű megoldás távmegfigyelési célokra. A távoli helyszínen HD képfolyamot tárol folyamatosan, és adatforgalmi korlát nélküli mobilinternetes kapcsolaton keresztül egy erősebben tömörített streamet továbbít, amit a visszakeresés érdekében felhőben archiválunk, és ami egyben biztosítja a helyszín folyamatos felügyeletét.

Nagyfelbontású kamera rendszerek

Nagyfelbontású kamera rendszerek

Szeretné biztonságban tudni az otthonát? Akkor nézzen szét széles lakásriasztó és biztonsági kamerarendszer kínálatunkban. A vezetékes riasztó szettektől a komolyabb, kültéri védelemig sokféle technikai megoldással várjuk. Legyen szó akár lakásriasztóról, akár ujjlenyomatos beléptető rendszerről, nálunk megtalálja. Vállaljuk kültéri kamerák szerelését, megfigyelő kamerák telepítését, és távfelügyeleti szolgáltatást is biztosítunk, hogy lakása, irodája, hétvégi telke mindig védelem alatt álljon. Irodai- és lakásriasztók, megfigyelő kamerák, távfelügyeletei rendszerek változatos technológiával a Global BHG-től. Ha biztonsági kamera rendszert telepíttetne, vagy szeretné az otthonát korszerű távfelügyeleti megoldásokkal biztosítani, válasszon minket a kameraszereléstől a riasztózásig!

Hirdetés
Protektor Special Bt.

Protektor Special Bt.

Cégünk 1993. július 1-jén alakult vagyonvédelmi feladatok ellátására. A későbbiek folyamán egyéb biztonságtechnikai feladatokat is vállaltunk (személyvédelem, kamerarendszerek telepítése, rendezvénybiztosítás). 1994-től kimondottan ipari létesítmények, telephelyek és raktárak védelmére szakosodtunk. Tevékenységünket megfelelően képzett szakmai gárdával, jól bevált szisztéma segítségével végezzük. Széleskörű szolgáltatásainknak köszönhetően, az egyik legnagyobb vagyonvédelmi jellegű tevékenységet folytató vállalkozásként vagyunk jelen Dunaújvárosban és térségében.

ReVision Kft.

ReVision Kft.

A ReVision Ip-alapú kamerás megfigyelőrendszerei a technika mai állása szerint a legmodernebbnek és a legszélesebb szolgáltatáskínálattal rendelkezőnek számítanak, ráadásul üzembe helyezéssel akár 49 ezer forintos ártól is elérhetőek. Az egy-két kamerás rendszereket is gond nélkül lehet a későbbiekben akár több száz tagból álló változatra bővíteni, köszönhetően annak, hogy a rendszer moduláris felépítésű. A biztonsági megfigyelés céljából telepített ReVision Ip-kamerák már nem a megszokott helyi rögzítővel dolgoznak, hanem az internetes gerinchálózatra kapcsolt, többszörösen biztosított, fegyveres őrökkel védett, atombiztos szerverekkel. Ez a fokozott adatbiztonság mellett azt is jelenti, hogy a telepítés egyszerű, gyors és problémamentes, csak a kamerákat és közvetlen tartozékait kell a megfigyelendő helységbe, vagy telephelyre telepíteni, a hangos, hagyományos rögzítőre az Ip-alapú rendszernél már nincs szükség. Amellett, hogy nem kell külön biztonsági szobát kialakítani, a rendszernek több előnye is van, ezek közül talán az első, hogy maga a képtároló nem hozzáférhető, tehát a tárolót a bizonyítékot jelentő képanyaggal egy bűnöző sem viheti a helyszínről magával.

Teletrend Kft.

Teletrend Kft.

A Teletrend Kft-t 1992-ben alapították belföldi magánszemélyek. Fő tevékenysége a vagyonvédelmi rendszerekkel kapcsolatos tanácsadás, tervezés, telepítés, kereskedelem. A hagyományos elektronikai jelző és videófigyelő berendezések mellett kiemelt szerep jut a beléptető rendszereknek. Ezek felhasználási területei: irodaházak, ipari létesítmények, logisztikai központok, uszodák, múzeumok, rendezvény helyszínek, fitness termek, stadionok, sípályák, stb. A partnerekkel kialakított hosszú távú kapcsolataink és ismereteink révén képesek vagyunk az egyedi megrendelői igényeket, elképzeléseket is rugalmasan megvalósítani. Komplett biztonságtechnikai rendszereink átfogják mindazon igényeket, melyeket az ügyfelek a biztonság és az egyszerűség szempontjából elvárnak.

Trigger Kft.

Trigger Kft.

A Trigger Kft. 1982 óta tevékenykedik a biztonságtechnika területén, különösen annak egyik fontos ágazatában, a cctv video rendszerek tervezésében és kivitelezésében. Tagjai magasan képzett, kreatív mérnökök, technikusok, akik a saját fejlesztésű eszközökkel teszik teljesebbé, kínálatukat. A tevékenységünk körét a piaci igényeknek megfelelően alakítottuk ki, ami komplett, un. Kulcsrakész biztonsági rendszerek telepítését teszik lehetővé.

Tuti menü