Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnikai cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Biztonságtechnikai cégek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 113 db
Adr tanfolyamok

Adr tanfolyamok

Ha Ön veszélyes árut szállító járművet kíván vezetni vagy biztonsági tanácsadó szeretne lenni, alábbi tanfolyamaink közül választhat. -Adr nem-tartályos tanfolyam -Adr nem-tartályos ismeretfelújító tanfolyam -Adr nem-tartályos szakosító tanfolyam -Adr tartályos szakosító tanfolyam -Tartályos jármű kezelése -Adr tartályos ismeretfelújító tanfolyam.

AGIS Fire&Security Kft.

AGIS Fire&Security Kft.

Az AGIS Fire&ecurity Kft 1992 óta van jelen a magyar biztonságtechnikai piacon. Az 500 legnagyobb világcég és a vezető európai kiskereskedelmi cégek 90%-a döntött az AGIS elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai berendezései, szolgáltatásai által nyújtott védelem mellett. A 6 európai országban történő képviseletével az AGIS vezető szerepet tölt be az elektronikus tűzvédelmi és biztonságtechnikai rendszerek tervezése, értékesítése, telepítése és szervizelése területén, mind a magán-, mind az üzleti, ipari és állami szektorban.

Alarm Electronic Service Kft.

Alarm Electronic Service Kft.

Cégünk tevékenységei : riasztórendszerek tervezése, telepítése, karbantartása, távfelügyeleti csatlakoztatása, strukturált hálózatok építése, tűzjelző-, beléptető-, és kamerarendszerek kiépítése megrendelőink igénye szerint. Specialitásunk a magas megbízhatóságú behatolásjelző rendszerek telepítése, mind az üzleti vonatkozású területek (ipari, kereskedelmi telephelyek, raktárak, irodai helyiségek, épületek), mind a lakások, családi házak területén Budapesten, illetve Pest megyében. Az Alarm Electronic Service Kft. 1994 óta foglalkozik elektronikus vagyonvédelmi rendszerek, tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével. A telepített rendszerek megfelelnek a MSZ-IEC előírásainak, a MABISZ ajánlásainak, valamint műszaki szempontból alkalmasak távfelügyeleti figyelőközponthoz történő csatlakoztatásra. Munkánkra 1 év garanciát adunk. A telepített rendszerek működési biztonságát tovább növeli 24 órás műszaki ügyeletünk.

Alarm Stúdió Kft Webshop

Alarm Stúdió Kft Webshop

Biztonságtechnika felsőfokon! Riasztó-, kamera-, tűzjelző-, beléptető rendszerek telepítése, javítása, kereskedelme Budapesten és vidéken egyaránt. Ingyenes ajánlatkészítés. Egyedi ajánlataink: - Napelemes vezeték nélküli riasztórendszerek, érzékelőkkel, szirénával - GSM-es segélyhívók nyakba akaszthatós pánikgombbal nemcsak időseknek - Őrjárat ellenőrző rendszerek telephelyek védelmére - Infrasugaras kerítésvédelmek infrasorompók alkalmazásával Ezen kívül viszonteladók jelentkezését is várjuk országosan termékeink forgalmazásához.

Alarm Zóna Bt.

Alarm Zóna Bt.

Cégünk mind az öt - behatolásjelző-, videotechnika-, beléptető-, tűzjelző-, automatizálási-, - rendszer eszközeit forgalmazza. Az alap és leggyakrabban keresett termékek raktárról megvásárolhatók, míg az egyéb rendelt termékek 24-48 órán belül megvásárolhatóak. Megrendelőink részére komplex szolgáltatást nyújtunk, így minden termékcsoport eszközeit az igényeknek megfelelően rendszerbe szervezzük, rendszer és kivitelezési tervet készítünk, ahol szükséges részt veszünk a hatósági engedélyek beszerzésében és hatósági műszaki átadáson. A rendszereket szakképzett és felkészült kollegáink készre szerelik. Önnek csak élveznie kell az elkészült rendszerek által nyújtott biztonságot és előnyöket.

Alarmdirect Kft.

Alarmdirect Kft.

Az Alarmdirect Kft. már több éve áll ügyfelei szolgálatára biztonságtechnikai kérdésekben, legyen az riasztó vagy kamerás megfigyelő rendszer. Ez idő alatt több ezer szaktanácsadással segítettünk felmerülő kérdésekben, igényekben döntést hozni. Amennyiben Önnek is segíthetünk, kérje ingyenes, kötelezettségmentes szaktanácsadásunkat, árajánlatunkat riasztó, biztonsági kamerás rendszer szerelésével, karbantartásával és javításával kapcsolatban.

Alba-Zár Kft.

Alba-Zár Kft.

A Mul-T-Lock az Assa Abloy csoport tagjaként, világszerte vezető szerepet játszik a biztonságtechnikai megoldások piacán. A termékfejlesztésnek és a világszínvonalú gyártási technológiának köszönhetően termékeink valamennyi piaci szegmensben, legyen szó iparról, kereskedelemről, közigazgatásról, vagy lakossági felhasználásról messzemenően kielégítik a legigényesebb felhasználói elvárásokat is. Termékskálánk a mechanikus zárbetétektől és lakatoktól kezdve, az elektromechanikus rendszereken át a zárástechnikához tartozó kiegészítők széles választékáig terjed.

Anti-Loop Zrt.

Anti-Loop Zrt.

Magyarország egyik legrégebbi, még változatlan formában működő vagyonvédelmi cége, melyet többéves közös munka után 1983-ban alapítottuk (Cégbejegyzés 1984). A cég a vagyonvédelmi palettán az elektronikára szakosodott. Fő profilja a vagyonvédelmi eszközök telepítése, 1989 óta kereskedelme, illetve 1994-től az esztergomi gyárban elektronikai termékek gyártása. 1983-tól 1994-ig Gmk, 1994-től 2000-ig Kft, 2000-től Rt működési formában. Referenciáink száma több ezer, ezért nyugodt szívvel vállaljuk el mind a telepítési, mind a kereskedelmi szállítási feladatokat is, tudva azt, hogy ez a kollektíva az elmúlt idők folyamán még sosem mondott csődöt. Munkatársaink 90 százalékának munkaviszonya a Cégnél több mint 5 év, szakmai múltjuk pedig 10 év körül mozog. A cég székhelye Budapesten található, de több vidéki városban van olyan társcégünk, illetve lerakatunk, ahol általunk könnyen mozgósítható emberek dolgoznak. Az ő segítségükkel a helyi sürgős feladatokat (pl. hibaelhárítás) el tudjuk végezni. Célunk, hogy a felmerülő igényeket legjobb tudásunk szerint elégítsük ki, és ezt a tudást az idők folyamán a mindenkori legmagasabb szint közelében tartsuk.

Aprin Kft.

Aprin Kft.

Vállalkozásunk 1991 óta forgalmaz biztonságtechnikai eszközöket, melyek szerelésével, javításával is foglalkozunk. 1992-től indult, az épület automatizálásra kiterjedő önálló ágazatunk. Ez magában foglalja : szekcionált garázskapuk, ipari kapuk, automata üvegajtók, parkolásgátló rendszerek és sorompós beléptető rendszerek forgalmazása és beszerelése, valamint lebegő-tolókapuk és nyílókapuk gyártása mellett, mindezek automatizálását is. 1999-től Cégünk épületek, lakóparkok és családi házak komplett lakatosmunkáinak kivitelezésével is foglalkozik: - külső és belső korlátok - kapuk, tárolóajtók - kerítésbetétek, előtetők - kovácsoltvas jellegű lakatosmunkák.

Hirdetés
AS Solutions - Objektum Távfelügyelet

AS Solutions - Objektum Távfelügyelet

Cégünk magas szintű, összetett biztonságvédelmi szolgáltatásokat kínál a megrendelők számára, melyben nagy szerepe van a kiváló riasztórendszerek kiépítésének és a kiváló minőségű távfelügyeletnek is, amely hatékonyabb védelmet nyújt, mint a hagyományos elven alapuló riasztóberendezések. Az őrzésvédelem mellett foglalkozunk gépjárművek és különböző típusú objektumok távfelügyeletével.

ATS Biztonságtechnika

ATS Biztonságtechnika

Cégcsoportunk vagyonvédelmi részlege, kiemelt jelentőséget tulajdonít a kellemes, kulturált megjelenésnek, az udvarias magatartásnak, a partnerek és ügyfelek munkája során fellépő szolgáltatásbeli nehézségek hatékony megoldásának. Irodaépületek és ipari épületek ? üzemcsarnokok, raktárépületek, termelőüzemek komplex vagyonvédelmi rendszereinek kiépítése a tervezéstől a kivitelezésig. Rendezvénybiztosítás, szállítmánybiztosítás és fegyveres őrzés, személyvédelem, különleges helyszínek és események biztosítása képzett munkatársakkal.

Automata gyorskapuk

Automata gyorskapuk

Magas minőségű alapanyagokból készülnek, így megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak. Intenzíven terhelhetők, ugyanakkor nagyon biztonságosak is. Alkalmazhatóak üzletekben, üzemekben, raktárakban, beltéren és a külső teret a belső tértől elválasztó kapuként egyaránt, valamint a kialakításuknak köszönhetően olyan, magas higiéniai követelményeket támasztó helyeken is, mint az élelmiszeripar vagy a gyógyszergyártás. Ha felkeltettük érdeklődését kérjen tőlünk árajánlatot és vásároljon gyorskaput a profiktól!

Autós nyomkövetés

Autós nyomkövetés

A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét. A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.

BBMM kamera rendszer

BBMM kamera rendszer

Kínálatunkban a legújabb képfeldolgozó elektronikával ellátott biztonsági kamera rendszer elemeket tekintheti meg, melyek valódban értékelhető képminőséggel rendelkeznek. Ezeket a kamera rendszereket teljes körű kivitelezéssel és korrekt áron kínáljuk Önnek. Oldalunkon rálátást nyerhet a kamera rendszer típusokra és azok technikai jellemzőire. Szakembereink pedig segítenek, hogy az irodájában vagy otthonában egy maximálisan megbízható és garantáltan hosszú élettartamú kamera rendszer őrködjön és végezze a megfigyelést.

Bellstar Technologies Kft.

Bellstar Technologies Kft.

Röviden bemutatjuk Önnek szervezetünket, a BellStar Cégcsoportot. A BellStar, az 1996-os alapítás óta 100%-os magántulajdonban áll. Munkatársaink a gyengeáramú technológiák területén széleskörűen tevékenykednek. Cégvezetői pályafutásom alatt több alkalommal is szembekerültem azzal a problémával, melyben megrendelőim olyan igényeket támasztottak, melyek túlmutattak cégem szakterületén, komplett megoldásokat igényeltek. Mára emiatt, szinte minden létező gyengeáramú technológiát alkalmazunk, és szolgáltatunk a hazai piacon.

Bit Security Kft.

Bit Security Kft.

A Bit Security Kft. 1996 óta van jelen az elektronikus biztonságtechnika piacán. Biztonságtechnikai rendszerek, berendezések telepítésével, tervezésével, fejlesztésével, illetve gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a biztonságtechnika terén, többen köztük szakértői és oktatói tevékenységet folytatnak, napi feladataik ellátása mellett. Cégünk neve elismert és ismert, mind a szakmán belül, mind a vevők körében. Az eltelt majd tíz esztendőben az elégedett és rendszeres megrendelők, szerződött partnerek sora bizonyítja, hogy magas szintű, igényes szakmai munkát végzünk az elektronikus jelzőrendszerek banki, ipari, kereskedelmi és lakossági szférában történő telepítése során. Feladataink ellátásában a megbízhatóság, a pontosság és a minőségi munkavégzés mellett a versenyképesség a legmeghatározóbb.

Biztonsági kamara

Biztonsági kamara

Mit talál weboldalunkon az érdeklődő? Nem csupán biztonsági kamera választékot, hanem leírásokat is, melyek tartalmazzák az egyes kamerarendszerek legfontosabb tudnivalóit. Ezzel is segítünk megkönnyíteni a választást, az eligazodást a biztonsági kamerák világában. Az ismeretek birtokában a vásárló jobban el tudja dönteni, hogy mely rendszer az, amely az ő igényeit leginkább kiszolgálja, a legteljesebb védelmet biztosítja. A termékismertetőn túl beüzemelési, szerelési útmutatók könnyítik meg a biztonsági kamera üzembe helyezését.

Tuti menü