Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépjárművédelem képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Gépjárművédelem - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Gépjárművédelem
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alba-Zár Kft.

Alba-Zár Kft.

A Mul-T-Lock az Assa Abloy csoport tagjaként, világszerte vezető szerepet játszik a biztonságtechnikai megoldások piacán. A termékfejlesztésnek és a világszínvonalú gyártási technológiának köszönhetően termékeink valamennyi piaci szegmensben, legyen szó iparról, kereskedelemről, közigazgatásról, vagy lakossági felhasználásról messzemenően kielégítik a legigényesebb felhasználói elvárásokat is. Termékskálánk a mechanikus zárbetétektől és lakatoktól kezdve, az elektromechanikus rendszereken át a zárástechnikához tartozó kiegészítők széles választékáig terjed.

Autós nyomkövetés

Autós nyomkövetés

A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét. A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.

CERBEROS - autóriasztó és lopásgátló rendszerek

CERBEROS - autóriasztó és lopásgátló rendszerek

Cégünk egyedi saját fejlesztésű elektromechanikus lopásgátló rendszer és kiegészítő autóriasztó rendszer beszerelésével és fejlesztésével foglalkozik. Az általunk csak CERBEROS néven hívott gépjárművédelmi rendszer lelke a többféle eszköz kombinálása mellett ( motortérzár, váltózár, önindítótiltás) és a saját szabadalomként bejegyeztetett egyedül álló kuplung blokkoló rendszer. A rendszer vezérlés kényelmes a mai kor igényeinek megfelelően lett kialakítva így választhatóan lehet RFID kártyás vagy Bluetooth vezérelt. Utóbbi esetben, ha okos telefonnal rendelkezik akkor semmi akadálya a rendszer ezen formán keresztüli vezérlésének. A váltózárak nem csak hagyományos kézi váltós de automataváltós gépjárműveknél, valamint HIBRID hajtású autóknál is alkalmazható. A lopásgátló rendszerünk mellett, autóriasztó rendszerünk is hatékonyan védi autóját az illetéktelenektől ugrókódos vezérlővel, kétzónás érzékeléssel és szubszónikus érzékelővel

Hegyi és Társa Autóelektronikai Bt.

Hegyi és Társa Autóelektronikai Bt.

Cégünk, a Hegyi és Társa Autóelektronikai Bt. 14 éve van jelen a biztonságtechnikai piacon. Fő profilunk, az autók védelmi- és kényelmi berendezéseinek forgalmazása és beszerelése mellett foglalkozunk lakásriasztó rendszerek kiépítésével is. A hagyományos, utólag telepíthető rendszereken túl (riasztók, immobiliserek, központi zárak, ablakemelők, hifik, telefonszettek, tempomat) gyakorlatilag bármilyen egyéni kívánságot, személyre kalibrált riasztórendszert, autóelektronikával kapcsolatos elképzelést meg tudunk valósítani. Lakossági ügyfeleink mellett kiváló minőségű termékeinkkel több autószalont (Mazda, Kia, Daewoo, Hyundai), motorszalont (Honda, Suzuki) is kiszolgálunk, mert az általunk alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy az új autók biztonságáról mozgatásuk nélkül, a helyszínen gondoskodjunk.

In-Kal Gps Kft.

In-Kal Gps Kft.

Az In-Kal gps, családunknak a második Kft.-je, 2003-ban alapítottuk meg, de a GPS berendezésekkel, már 1997.-óta szoros kapcsolatban állunk, akkor kezdtük a fejlesztésüket. Első cégünk az Auto-Vizual volt, amelynek keretén belül fejlesztettük ki és gyártottuk, majd a Videoton Informatika Kft.-vel már szériákban gyártattuk 1998.-óta a mobiltelefonos autóriasztóinkat Ezek, ügyvezetőnk, Székely László 1995. évi találmányán alapultak, mely találmány 1998.- ban szabadalmat is kapott Magyarországon, a Hu 214 129 számon. A nemzetközi bejelentése alapján még más európai országokban, sőt Dél-Afrikában is szabadalmat kapott a mobilos riasztó.

Lock-car Kft.

Lock-car Kft.

Kialakítástól függően a Cerberos gyújtás levételre automatikusan működésbe lépő, professzionális elektromechanikus autóvédelme hatástalanítja az önindítót, lezárja a motorteret, lezárja a váltót, blokkolja a kuplungot. Mindezt a gépjármű motorterében, így a beltérben nem igényel semmilyen átalakítást. Kényelmes, mivel automatikusan élesedik, és kinyitásához sem kell kulcs. Beszereléskor a gyári pontokhoz az autó átalakítása nélkül csatlakozik, motortérzár beépítése a gyári bowden elvágása nélkül történik. Kézi- és automataváltós gépkocsikkal egyaránt kompatibilis váltózár megoldást alkalmaz.

Nyomkövetés

Nyomkövetés

Saját fejlesztésű, a nap 24 órájában elérhető internetes térképszoftverünk segítségével élőben nyomon követheti gépjárműveit, illetve alkalmazottait, bárhonnan, bármikor, anélkül, hogy zavarná őket tevékenységükben. Térképünk egész Európában utcaszintű, magyar nyelven is elérhető, könnyen kezelhető, átlátható és gyors, ami nemcsak megkönnyíti munkáját, de növeli cége produktivitását is. Áttekinthető grafikonokon követheti a különböző tevékenységeket, mint pl.: üzemanyagszint változása, sebesség, motorfordulatszám, motorhőmérséklet, stb. Nem csak a kommunikációs költségei csökkenthetnek, az irodai adminisztráció is kevesebbe kerül mert, bizonyos munkafolyamatok automatizálásan készülnek el, mint Pl.: a munkaidő-nyilvántartás.

Pajzs Gépjárművédelem

Pajzs Gépjárművédelem

Cégünk, a Pajzs Technológia Kft. kifejezetten gépjárművédelemmel foglalkozik. Személy szerint nem fogadtam el azt az általános nézetet, hogy a tolvajok mindig előbbre járnak, és hogy lophatatlan autó nincs megnyilvánulásokat. Biztos voltam abban, hogy létezik olyan megoldás, aminek az alkalmazásával a gépjármű lopások megakadályozhatóak. De ehhez az kellett, hogy más irányba keressem a megoldást. Pusztán csak azért, mert a kialakult helyzet is azt bizonyította, hogy a jelenlegi gépjárművédelmi rendszerek és eszközök hatékony gépjárművédelemre alkalmatlanok. Rájöttem arra, hogy akár az elektronikai gépjárművédelmi rendszerek, akár a mechanikai gépjárművédelmi eszközök azért alkalmatlanok a gépjárművédelemre, mert az általános és közös hiányosság, a hozzáférhetőség mindig jelen van! Arra is rájöttem, hogy a mechanikai, és az elektronikai védelem önmagában soha nem fogja megvédeni a gépjárműveket a lopások ellen! Így sajnos sokszor a jelenlegi gépjárművédelmi paletta pont arra nem alkalmas, amiért alkalmazzák. A gépjárművédelemre.

Tuti menü