Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnikai üzletek képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Biztonságtechnikai üzletek - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Biztonságtechnikai üzletek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Alarm Stúdió Kft Webshop

Alarm Stúdió Kft Webshop

Biztonságtechnika felsőfokon! Riasztó-, kamera-, tűzjelző-, beléptető rendszerek telepítése, javítása, kereskedelme Budapesten és vidéken egyaránt. Ingyenes ajánlatkészítés. Egyedi ajánlataink: - Napelemes vezeték nélküli riasztórendszerek, érzékelőkkel, szirénával - GSM-es segélyhívók nyakba akaszthatós pánikgombbal nemcsak időseknek - Őrjárat ellenőrző rendszerek telephelyek védelmére - Infrasugaras kerítésvédelmek infrasorompók alkalmazásával Ezen kívül viszonteladók jelentkezését is várjuk országosan termékeink forgalmazásához.

Alarm Zóna Bt.

Alarm Zóna Bt.

Cégünk mind az öt - behatolásjelző-, videotechnika-, beléptető-, tűzjelző-, automatizálási-, - rendszer eszközeit forgalmazza. Az alap és leggyakrabban keresett termékek raktárról megvásárolhatók, míg az egyéb rendelt termékek 24-48 órán belül megvásárolhatóak. Megrendelőink részére komplex szolgáltatást nyújtunk, így minden termékcsoport eszközeit az igényeknek megfelelően rendszerbe szervezzük, rendszer és kivitelezési tervet készítünk, ahol szükséges részt veszünk a hatósági engedélyek beszerzésében és hatósági műszaki átadáson. A rendszereket szakképzett és felkészült kollegáink készre szerelik. Önnek csak élveznie kell az elkészült rendszerek által nyújtott biztonságot és előnyöket.

Biztonsági kamara

Biztonsági kamara

Mit talál weboldalunkon az érdeklődő? Nem csupán biztonsági kamera választékot, hanem leírásokat is, melyek tartalmazzák az egyes kamerarendszerek legfontosabb tudnivalóit. Ezzel is segítünk megkönnyíteni a választást, az eligazodást a biztonsági kamerák világában. Az ismeretek birtokában a vásárló jobban el tudja dönteni, hogy mely rendszer az, amely az ő igényeit leginkább kiszolgálja, a legteljesebb védelmet biztosítja. A termékismertetőn túl beüzemelési, szerelési útmutatók könnyítik meg a biztonsági kamera üzembe helyezését.

Firezone Kft.

Firezone Kft.

Ön a Firezone Kft. honlapját olvassa. Cégünk tűzjelző és egyéb biztonságtechnikai eszközök nagykereskedelmével foglalkozik. Reméljük, hogy weblapunk megnyeri tetszését mind formájában, mind tartalmában. Az oldalt folyamatosan fejlesztjük, így formailag még változni fog, de a tartalom fejlesztéséről sem fogunk megfeledkezni. Szeretnénk mindig a legfrissebb információkkal szolgálni Önöknek, mivel a XXI. században ez elengedhetetlen követelmény. Reméljük, Önt is hamarosan üdvözölhetjük ügyfeleink között! Ha már ügyfelünk lenne, akkor ez a honlap segít kapcsolatunk fenntartásában és ápolásában!

Masco Kft.

Masco Kft.

Cégünk a legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedés Magyarországon, mely itthon és a környező országokban 1992 óta látja el európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnikai és kapuautomatizálási termékek képviseletét. A folyamatos dinamikus fejlődést cégünknek a vevőkkel való odaadó törődése és a bevezetett minőségbiztosítási rendszerek segítik, melyek piacvezetővé tették cégünket mindkét piaci területen.

Mitax Pro Kft.

Mitax Pro Kft.

A Mitax cégcsoport 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy professzionális szinten nyújtson - a fogyasztói igényeket kielégítő - szolgáltatásokat a biztonságtechnikában, főleg a videó-megfigyelőrendszerekkel (cctv rendszerek) kapcsolatban. Már a kezdetekben is elsősorban telepítéssel foglalkoztunk és ennek a tapasztalatnak köszönhetően jelentős piaci ismeretekre tettünk szert. A későbbiekben kiépítettük kereskedelmi üzletágunkat is, így váltunk többek között a Sony, Samsung, Videotec, Ge (Kalatel), stb. gyártók hivatalos magyarországi nagykereskedésévé. A fentebb említett cél határozta-határozza meg termék választékunk fejlesztésének irányát, kutató-fejlesztő tevékenységünk céljait, valamint üzletpolitikánk kialakítását. Üzletpolitikánk alapját képezi, hogy termékeinket közvetlenül gyártóktól importáljuk, garantálva ezzel is a megfelelő minőséget, szolgáltatást.

Munkaruha webáruház

Munkaruha webáruház

Cégünk fő profilja : - munkavédelmi ruházatok,védőfelszerelések, védőeszközök, tűzvédelmi eszközök gyártása,forgalmazása. - logó(gépi) hímzés, póló nyomtatás - reklám, üzlet és autódekorációk készítése - munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, utánvilágító jelek, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. - tűzvédelmi, szabályzatok kidolgozása. Tűzriadó terv, tűzvédelmi osztálybasorolás, tűzterhelés számítás készítése - kockázatértékelések, munkavédelmi szabályzatok készítése - tűzvédelmi szakvizsgáztatások végrehajtása. - tűzvédelmi érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatok végrehajtása, kivitelezése - tűzoltó készülékek, tűzcsapok,tűzivíz medencék felülvizsgálata, karbantartása.

Riarex Kft.

Riarex Kft.

1998 vége óta gondoljuk úgy, hogy a megfelelő termék csak fél siker, a másik felét a színvonalas tálalás biztosíthatja. Ennek jegyében nyitottuk meg és üzemeltetjük vagyonvédelmi szaküzletünket,ahol betörésjelzőket, videós megfigyelő eszközöket, kaputelefonokat, valamint beléptetőrendszereket kínálunk, elsősorban telepítőknek és viszonteladóknak.

SecTec Biztonságtechnika Megfigyelő rendszerek

SecTec Biztonságtechnika Megfigyelő rendszerek

Biztonsági kamerák, megfigyelő rendszerek, ip,ir,dóm,box kamerák,beléptetők,kódzárak,riasztók széles választéka a SecTec nél. Állandó kamera rendszer akció! A legújabb 960H felbontású kamerák, rögzítők akár előre összeállított csomagban is. Van lehetőség saját elképzelésű kamera szett összeállítására akár kültéri vagy beltéri kivitelben! Magyarországi szervízhálózat több év (2-3év) garancia csak kivalló minőségű termékek! Ügyfeleinknek nem csak a termék értékesítését, hanem műszaki segítségnyújtást, gyors, pontos, és kedvező szállítási árakat is biztosítunk.

Hirdetés
Tábla webáruház

Tábla webáruház

Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja, hogy cégünk webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kis - és nagyvállalkozók kényelmesebb vásárlása érdekében. Várjuk viszonteladók jelentkezését is! A vállalkozás folyamatos fejlődés után jelenleg az alábbi termékeket kínálja: - Tűz- és munkavédelmi feliratok - Reklámfeliratok: táblák, zászlók, molinók, reklámanyagok, - Gépjármű-feliratozás: ponyvák, karosszériafeliratozás hagyományos és fotórealisztikus reklámmal - Fotónyomtatás - Áruházi-raktári feliratok - Közlekedési jelzések - Utánvilágító feliratok: menekülési irányjelzések és dekorációs elemek - Villamossági feliratok - Jelzőszalagok, kordonszalagok - Veszélyesáru-szállítás feliratai és eszközei -

Tuti menü