Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnikai képzések képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Biztonságtechnikai képzések - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Biztonságtechnikai képzések
Keresés
Találatok száma - 5 db
Adr tanfolyamok

Adr tanfolyamok

Ha Ön veszélyes árut szállító járművet kíván vezetni vagy biztonsági tanácsadó szeretne lenni, alábbi tanfolyamaink közül választhat. -Adr nem-tartályos tanfolyam -Adr nem-tartályos ismeretfelújító tanfolyam -Adr nem-tartályos szakosító tanfolyam -Adr tartályos szakosító tanfolyam -Tartályos jármű kezelése -Adr tartályos ismeretfelújító tanfolyam.

Biztonságszervezői tanfolyam

Biztonságszervezői tanfolyam

A tanfolyam célja: Elkészíti a rendészeti szabályzatot Elkészíti a vagyonvédelmi és az őrzési szabályzatot Elkészíti a lőfegyver és a támadáselhárító eszközök tárolásának és karbantartásának szabályait Átveszi a szolgálatot Átadja a szolgálatot Őrzi az objektumokat Őrzi a kereskedelmi és pénzintézeti egységeket Ellátja a munkakörébe utalt egyéb feladatokat Intézkedik rendkívüli eseményekben Megszervezi a védendő személy védelmét Kialakítja a védelmi koncepciót.

Tűzvédelmi előadó képzés

Tűzvédelmi előadó képzés

Tanáraink a munka- és tűzvédelmi szakma elismert szakemberei. Ha Ön a gyakorlatban felhasználható tudásra szeretne szert tenni, akkor itt a helye tanfolyamainkon!égezze el a munkavédelmi technikus és a tűzvédelmi előadó tanfolyamot együtt, mert a munkáltatók többsége egy munkavállalóval végezteti el mindkét feladatot. A két képesítés birtokában könnyebben találhat állást is! Tanáraink a munka- és tűzvédelmi szakma elismert szakemberei. Ha Ön a gyakorlatban felhasználható tudásra szeretne szert tenni, akkor itt a helye tanfolyamainkon!égezze el a munkavédelmi technikus és a tűzvédelmi előadó tanfolyamot együtt, mert a munkáltatók többsége egy munkavállalóval végezteti el mindkét feladatot. A két képesítés birtokában könnyebben találhat állást is! Tanáraink a munka- és tűzvédelmi szakma elismert szakemberei. Ha Ön a gyakorlatban felhasználható tudásra szeretne szert tenni, akkor itt a helye tanfolyamainkon!égezze el a munkavédelmi technikus és a tűzvédelmi előadó tanfolyamot együtt, mert a munkáltatók többsége egy munkavállalóval végezteti el mindkét feladatot. A két képesítés birtokában könnyebben találhat állást is!

Tűzvédelmi főelőadói képzés

Tűzvédelmi főelőadói képzés

Ha Önnek már van tűzvédelmi előadó végzettsége, a 200 főnél nagyobb cégeknél is vállalhat munkát, jóval több pénzért, mint eddig a kisebbeknél. Ha Ön már most egy nagyobb cégnél dolgozó munkavédelmi vagy környezetvédelmi vezető, Ön a ezzel végzettséggel a cég tűzvédelmi feladatait is teljes jogkörrel irányíthatja. A képzés jóval rövidebb, mint a tűzvédelmi előadó, így sokkal kevesebb időráfordítással egy komoly jövedelmet hozó végzettséghez juthat.

Vagyonőr képzés

Vagyonőr képzés

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a vagyonőr képzés területén. Felkészült, tanuló orientált oktatóink színvonalas órákat tartva adják át magas szintű tudásukat a tanulóknak. A tanfolyam elkezdhető minimális ? alapfokú iskolai végzettséggel, nem igényel szakmai előképzettséget. Az elméleti és gyakorlati órák száma 40 -60 %-os arányban oszlanak meg. Abszolút gyakorlatorientált képzésről van szó, hogy minél több időt gyakorolva profivá váljanak és elérjék a szakképesítés csúcsát. Jelentkezzen most!

Tuti menü