Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnikai cikkek,fórumok képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Biztonságtechnikai cikkek,fórumok - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Biztonságtechnikai cikkek,fórumok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Lánglovagok

Lánglovagok

A Lánglovagok.hu tűzoltóportál egy önkéntes és független szerveződés. Létrehozásának és működésének legfontosabb célja a tűzoltóság, a tűzoltók munkájának bemutatása, népszerűsítése az érdeklődőkkel. A Lánglovagok létrehozói, rendszeres és eseti szerzői olyan elhivatott civilek, újságírók, fotóriporterek, önkéntes és hivatásos tűzoltók, akik fontosnak tartják, hogy a tűzoltóság munkája, mindennapos gyakorlata, a tűz elleni védekezés alapelvei minél szélesebb körben váljanak ismertté. A Lánglovagok szerzői törekednek a legszakszerűbb információk közlésére, kétirányú igényt kielégítve ezzel: egyrészt a laikus állampolgár igényét a hírekre, melyek az eseményekre és következményeikre, a tűzoltóság reagálására, operatív tevékenységére vonatkoznak. (Ez utóbbiak adott esetben megnyugvással töltik el, arra gondolva, hogy baj esetén, rövid időn belül megérkezik a segítség). Másfelől a tűzoltóság tagjainak igényét próbálja teljesíteni, állampolgárként és főként tűzoltó szakmai szemmel tekintve az eseményeket, példákat, esetleg ötleteket merítve a kárfelszámolás mikéntjéből.

Tűzinfo

Tűzinfo

A munkáltatók tűzvédelmi feladatai A továbbiakban azt fogjuk áttekinteni, hogy milyen módon jelenik meg a tűzvédelem a munkáltatók és a munkavállalók életében. Miről kell gondoskodniuk - a tűzvédelmi törvénnyel összhangban - a gazdálkodó tevékenységet folytató magánszemélyeknek, jogi személyeknek, a jogi és magánszemélyek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteinek? - a tűzvédelmi szabályok dolgozóinkkal/alkalmazottainkkal történő megismertetéséről, azaz a tűzvédelmi oktatásról és annak dokumentálásáról, ami kiterjed a munkavállalókra és a gazdálkodó tevékenységet végzővel kapcsolatba kerülőkre (pl. tanulókra, szállóvendégekre, bérlőkre) is.

Vagyonőr Újság

Vagyonőr Újság

Biztonsági szakemberek, cégek és szervezetek portálja. Oldalunkon ingyenesen feladhatóak álláshirdetések, vagyonőr, testőr, magánnyomozó és biztonsági vezető kategóriákban. Színvonalas tanfolyam ajánlatokkal, érdekes szakmai és közéleti hírekkel, videókkal, viccekkel kedveskedünk látogatóinknak. Nálunk minden biztonsági szakember találhat kedvére való Okj-s tanfolyamot, szórakozást vagy szakmai információt.

Védinfó

Védinfó

Háromhetente megjelenő elektronikus hírlevelünk a munkavédelem, tűzvédelem, katasztrófavédelem, polgári védelem és biztonságvédelem esszenciája. Az alapvető védelmi feladatokra összpontosítva beszámolunk az új technológiákról, biztonsági szabályzatokról és egyéb jogszabályi változásokról, melyet szerzőink közérthető formában kommentálna.

Tuti menü