Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnikai cégek vidék képes leírás: Szinva - Za Véd [2. oldal]
részletek »

Biztonságtechnikai cégek vidék: Szinva - Za Véd [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Biztonságtechnikai cégek vidék
Keresés
Találatok száma - 21 db
Szinva Holding Kft.

Szinva Holding Kft.

Szinva Holding Kft. 100%-ban magántulajdonú vállalkozás. Az alapítás óta eltelt több mint 15 év alatt a térség meghatározó vagyonvédelmi vállalkozásává nőtte ki magát. Tevékenységünk átfogja az egész vagyonvédelmi iparágat az oktatástól az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítéséig. Munkáink szinte az egész ország területén megtalálhatóak.

Trezor - Liktor Zrt.

Trezor - Liktor Zrt.

A Trezor - Liktor Vagyonbiztonsági Zártkörűen Működő Részvénytársaság magyar családi vállalkozásként több mint 20 éve azt a célt tűzte ki, hogy kiváló minőségű, hazai gyártmányú termékeivel és teljes körű biztonságtechnikai szolgáltatás nyújtásával igyekezzen vásárlói értékeit megóvni. Cégünk 1987-ben Gazdasági Munkaközösségként, magyar magántőkével, két magánszemély tulajdonaként alakult. A társaság jogelődje 1993.07.10. napjától a Trezor-Liktor Hungária Vagyonbiztonsági Korlátolt Felelősségű Társaság. Cégünk több mint 10 évnyi folyamatos növekedés után 2004.02.26-án átalakult részvénytársasággá, majd 2006.05.16-tól zártkörű formában működik tovább.

Véd-Gát Kft.

Véd-Gát Kft.

Cégünk 1996 óta a Ráckevei Rendőrkapitánysággal, és a helyi polgárőr csoportokkal együttműködve közös erővel próbálja javítani a térség közbiztonságát. Együttműködési szerződésünk van a helyi Bűnmegelőzési szervvel, így szükség esetén azonnal igénybe tudjuk venni a rendőrség segítségét. Tapasztalatunk és a statisztikák szerint a riasztóberendezéssel és távfelügyeleti rendszerrel védett lakásokba, nyaralókba a betörés valószínűsége kisebb mint a védelem nélküliekbe.

Za-Véd Kft.

Za-Véd Kft.

Köszöntjük Önt a Za-Véd Kft honlapján! Reméljük, hogy sikerül segítséget nyújtanunk abban, hogy Ön a legideálisabb megoldást találja meg személyi- és vagyonbiztonsága megóvására! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Érdeklődjön széleskörű minőségi szolgáltatásaink lehetőségeiről! Kollégáink, elérhetőségeink bármelyikén készséggel állnak az Ön rendelkezésére, a nap 24 órájában! Bízva abban, hogy Önt is hamarosan partnerünkként üdvözölhetjük, kívánunk jó barangolást honlapunkon a biztonságtechnika és vagyonvédelem világában!

Tuti menü