Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnikai cégek vidék képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Biztonságtechnikai cégek vidék - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Biztonságtechnikai cégek vidék
Keresés
Találatok száma - 21 db
Bellstar Technologies Kft.

Bellstar Technologies Kft.

Röviden bemutatjuk Önnek szervezetünket, a BellStar Cégcsoportot. A BellStar, az 1996-os alapítás óta 100%-os magántulajdonban áll. Munkatársaink a gyengeáramú technológiák területén széleskörűen tevékenykednek. Cégvezetői pályafutásom alatt több alkalommal is szembekerültem azzal a problémával, melyben megrendelőim olyan igényeket támasztottak, melyek túlmutattak cégem szakterületén, komplett megoldásokat igényeltek. Mára emiatt, szinte minden létező gyengeáramú technológiát alkalmazunk, és szolgáltatunk a hazai piacon.

Biztonságtechnika 2000 Bt.

Biztonságtechnika 2000 Bt.

Az Ön elektromos hibáinak megoldása legyen a mi cégünk feladata! Amiben segítséget tudunk nyújtani Önnek: villanyszerelés, villamos biztonságtechnika, érintésvédelem, tűzvédelem , villámvédelem, túlfeszültségvédelem és számítógép hálózatok kiépítése Az ország egész területén kiszolgáljuk Önt, precíz és megbízható szakembereinkkel.

Black Diamond's Kft.

Black Diamond's Kft.

A Black Diamond's Kft. 15 éves vagyonvédelmi cég, ez idő alatt összegyűjtött tapasztalatainkat kamatoztatjuk munkáink során, így egy egyedi minőség ellenőrzési és minőségbiztosítási rendszert is garantálni tudunk megrendelőinknek. A megbízásunk teljesítése során folyamatos vagyonvédelmi átvilágítást végzünk.

Delta Biztonságszolgálat Kft.

Delta Biztonságszolgálat Kft.

Cégünk fő profilja a vagyonvédelem és a magánnyomozás, amelyben a vállalkozás tulajdonosai több éves rendvédelmi területen szerzett tapasztalataikat ültetik át és fejlesztik tovább a magánágazatban. A piaci igényeknek megfelelően társaságunk több területen áll ügyfelei rendelkezésére, szakképzett és megbízható munkatársaink segítségével. Munkatársaink a kihívásoknak megfelelően nyelveket beszélő, az adott területen kimagasló képzettséggel rendelkező szakemberek.

Electro-Sonic Bt.

Electro-Sonic Bt.

Az Electro-Sonic Biztonságtechnika 2007-ben alakult, azzal a céllal, hogy professzionális szinten nyújtson szolgáltatásokat a biztonságtechnika területén. Tevékenységeink, lakások, irodák, üzletek és ipari létesítmények komplett gyengeáramú és biztonságtechnikai rendszereinek tervezése, kivitelezése és karbantartása. Célkitűzésünk, hogy ügyfeleinknek olyan minőségi szolgáltatásokat - megoldásokat nyújtsunk, amelyek kihasználják a modern technológiák által nyújtott lehetőségeket és biztonságosabbá teszik mindennapi életünket. Beszállítóink felkutatása során olyan partnereket kerestünk, akik minőségi és megbízható eszközöket tudnak munkáinkhoz biztosítani.

Electrocool Magyarország Kft.

Electrocool Magyarország Kft.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam cégünket, az Electrocool Kft.-t. Vállalkozásunk 10 éves tapasztalattal rendelkezik az épületvillamossági,- és gépészeti kivitelezések terén. Fő tevékenységeink gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, automatizálás és hűtéstechnika. Cégünk villamossági ágazatához tartoznak a legkorszerűbb elektronikus tűz,- és vagyonvédelmi rendszerek, melyek teljes körű tervezését, kivitelezését és karbantartását is ellátjuk. Valamint 24 órás távfelügyeletre való bekötését is biztosítjuk. Ezentúl vállaljuk video-megfigyelő, beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek, kaputelefonok, valamint informatikai hálózatok kialakítását.

Elektronika Vonala Security Kft.

Elektronika Vonala Security Kft.

Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik, riasztó, lakásriasztó, riasztórendszerek, biztonsági kamera, kamerarendszerek, kamera telepítésével, forgalmazásával. Fő tevékenységünk a biztonságtechnikai megoldások kidolgozása és megvalósítása ügyfeleink részére, védendő értékarányos megoldások alkalmazásával, piacképes árképzéssel. A cég vezetői és munkatársai tízéves, szakmában eltöltött elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal szolgálják ügyfeleik érdekeit a vagyonvédelmi rendszerek telepítése és forgalmazása terén, legyen az riasztó, lakásriasztó, riasztórendszerek, biztonsági kamera, kamerarendszerek, kamera. Szolgáltatásainkat igénybe vehetik az egész ország területén, rejtett költségek, felár és apróbetűs rész nélkül!

Felaxy 2000 Kft.

Felaxy 2000 Kft.

Cégünk 1995-ben alakult. Elektronikus vagyonvédelmi berendezések (betörés és tűzjelző rendszerek, videó-megfigyelő rendszerek) telepítésével, karbantartásával és távfelügyeletével foglalkozunk. A partnereink részéről felmerülő igények alapján folyamatosan bővítjük tevékenységi körünket, ezáltal sikerült egyre növekvő piaci részesedést elérni. Ma már a biztonságtechnikai szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk megrendelőinknek az ország minden részében. Mindezt úgy értük el, hogy a megalakulásunkkor kitűzött elvhez hűek maradtunk: világszínvonalú technikai eszközök állandó emberi felügyelet mellett védjék megrendelőink értékeit és biztonságát.

Ferencz Ignác E.V.

Ferencz Ignác E.V.

Napjainkban a biztonságosnak hitt otthonokba észrevétlenül juthatnak be a betörők, akiket még az sem zavar ha a tulajdonosok otthon vannak, és éppen alszanak... és gond nélkül távozhatnak az értékeinkkel! Mindez azért lehetséges, mert a bűnözők ismerik a riasztórendszerek gyenge pontjait, a riasztó tervezésénél és beszerelésénél elkövethető jellemző hibákat, a távfelügyelet sajátosságait... Bármilyen házban él, bármilyen üzlettel, raktárhelyiséggel rendelkezik, a veszély fennáll nappal és éjszaka, akár ott tartózkodik a helyszínen, akár nem... Mindezek kiküszöbölésére én minden esetben az Ön egyedi házára, helyzetére, életvitelére, szokásaira odafigyelve fogom meghatározni a legmegfelelőbb és legjobban bevált riasztórendszert.

Hirdetés
Garai Kft.

Garai Kft.

Cégünk 1992-ben alakult Garai Vagyonvédelem néven. Az első években főleg riasztóberendezések telepítésével foglalkoztunk. Azt követően folyamatosan építettük be tevékenységünkbe a kaputelefonok, autóriasztók, videó megfigyelő- és rögzítő rendszerek, beléptetőrendszerek, tűzjelző rendszerek, szénmonoxid érzékelők telepítését és karbantartását. Szarvas városában 1994 májusában szervezetünk beüzemelte az első távfelügyeleti rendszert. A távfelügyelet létrejöttét és működését a helyi rendőrség támogatta. A rendszer működtetése nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a betörések száma Szarvas városban és vonzáskörzetében csökkent.Ma több mint 1000 felügyelt rendszert működtetünk.

Leho & Leho Kft.

Leho & Leho Kft.

Cégünk 1988 óta van jelen a piacon, akkor még kisiparos vállalkozásként kezdte működését. Kezdetektől kapu- és biztonságtechnikával foglalkoztunk, az akkori műszaki és anyagi lehetőségekhez mérten. A 90-es évek elejétől egyre szélesebb körben kezdtünk el dolgozni és ez miatt elkerülhetetlenné vált a cég átalakítása. A Leho &Leho Kft célcsoportja a családi-, emeletes-, társasházak, valamint a lakóparkok és az ipari létesítmények, melyeknél vállaljuk a fent említett termékek teljes körű beszerzését és kivitelezését garanciával és mind ezek karbantartását és szervizelését a jótállási idő lejárata után is.

Miller Alarm kft.

Miller Alarm kft.

Cégünk, A Miller Alarm Kft. 2001 óta van jelen a biztonságtechnika piacán, teljes körű megoldásokat kínálunk cégek és magánszemélyek számára, széles palettánkon biztos megtalálja az Önhöz leginkább illő rendszereket. Tűzjelzők, füstelvezetők, telefonhálózatok, vagyonvédelmi rendszerek, épülethangosítási és járműfelügyeleti szolgáltatások találhatók cégünk palettáján, melyeket sokéves tapasztalattal és nagyfokú hozzáértéssel, ráadásul megfizethető árakon végzünk ügyfeleink számára. Legyen Ön is a Miller Alarm kiemelt parnere! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért, elérhetőségeinkért és szolgáltatásainkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Oktel Kft.

Oktel Kft.

Cégünk videómegfigyeléssel, riasztóberendezések, tűzjelző és beléptető rendszerek, automata kapuk és sorompók, hangosító rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozik immár 20 éve. Az általunk telepített rendszerek nem csupán Szekszárd környékén és Tolna megyében, hanem az egész ország területén megtalálhatóak.

Őrmann Biztonságtechnikai Kft.

Őrmann Biztonságtechnikai Kft.

Cégünk, az Őrmann Biztonságtechnikai Kft. küldetése, hogy olyan biztonságtechnikai- és vagyonvédelmi megoldásokat kínáljon magánszemélyeknek, cégeknek, üzemeknek, szállodáknak stb., melyek alkalmazásával a biztonság szintje mérhetően növekszik, az értékek elvesztésének kockázata - ezáltal a költségek is - pedig minimális szintre csökkenthető. Száz százalékos biztonság nincs, de egy megelőző biztonságtechnikai rendszer káresemény bekövetkezése esetén szinte azonnali, használható információt nyújt az elhárításhoz.

Point Kft.

Point Kft.

A Point Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 1993-ban jött létre, mint az első váci székhelyű vagyonvédelmi tevékenységet nyújtó cég. Az elmúlt több, mint tíz évben számtalan konkurens vállalkozás nyert teret Vácot és környékét magába foglaló szűk piacon, amelyen Cégünk továbbra is vezető szerepet tölt be. 1995-től kezdve a Point Kft. szolgáltatásainak sorába felvette a riasztórendszerek telepítését, valamint létrehozta ehhez kapcsolódóan járőrszolgálatát. Az általunk telepített riasztórendszerek jellemzői: a megbízható, precíz működés és az igényes, gondos kivitelezés.

Sentinel Kft.

Sentinel Kft.

Az 1999 óta aktívan működő debreceni székhelyű társas vállalkozás tevékenységi köre a komplex vagyonvédelemtől, az épületgépészeten át a telepített eszközök forgalmazásáig terjed kelet Magyarország területén. Európa Uniós szakképesítésekkel, kamarai tagsággal, és felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Szelektrovill Kft.

Szelektrovill Kft.

Cégünk a Szelektrovill Kft. épületvillamossági vállalkozás. Képzett szakembereink segítségével sikerült elérnünk, hogy lakossági és kisvállalati szinten bármilyen felmerülő erős- vagy gyengeáramú igényt ki tudunk szolgálni. Nagyvállalati megrendelőiknek pedig részfeladatok problémamentes Főbb tevékenységi területeink: - riasztó szerelés -villanyszerelés -tűzjelző telepítés -beléptető szerelés -biztonsági kamera szerelés -dvr (biztonsági kamera rögzítő) bekötés -hangosító és evakuáló rendszer szerelés -érintésvédelmi mérés -szabványossági felülvizsgálat.

Tuti menü