Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonságtechnikai cégek Budapest képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Biztonságtechnikai cégek Budapest - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Biztonságtechnikai cégek Budapest
Keresés
Találatok száma - 23 db
AGIS Fire&Security Kft.

AGIS Fire&Security Kft.

Az AGIS Fire&ecurity Kft 1992 óta van jelen a magyar biztonságtechnikai piacon. Az 500 legnagyobb világcég és a vezető európai kiskereskedelmi cégek 90%-a döntött az AGIS elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai berendezései, szolgáltatásai által nyújtott védelem mellett. A 6 európai országban történő képviseletével az AGIS vezető szerepet tölt be az elektronikus tűzvédelmi és biztonságtechnikai rendszerek tervezése, értékesítése, telepítése és szervizelése területén, mind a magán-, mind az üzleti, ipari és állami szektorban.

Alarmdirect Kft.

Alarmdirect Kft.

Az Alarmdirect Kft. már több éve áll ügyfelei szolgálatára biztonságtechnikai kérdésekben, legyen az riasztó vagy kamerás megfigyelő rendszer. Ez idő alatt több ezer szaktanácsadással segítettünk felmerülő kérdésekben, igényekben döntést hozni. Amennyiben Önnek is segíthetünk, kérje ingyenes, kötelezettségmentes szaktanácsadásunkat, árajánlatunkat riasztó, biztonsági kamerás rendszer szerelésével, karbantartásával és javításával kapcsolatban.

Anti-Loop Zrt.

Anti-Loop Zrt.

Magyarország egyik legrégebbi, még változatlan formában működő vagyonvédelmi cége, melyet többéves közös munka után 1983-ban alapítottuk (Cégbejegyzés 1984). A cég a vagyonvédelmi palettán az elektronikára szakosodott. Fő profilja a vagyonvédelmi eszközök telepítése, 1989 óta kereskedelme, illetve 1994-től az esztergomi gyárban elektronikai termékek gyártása. 1983-tól 1994-ig Gmk, 1994-től 2000-ig Kft, 2000-től Rt működési formában. Referenciáink száma több ezer, ezért nyugodt szívvel vállaljuk el mind a telepítési, mind a kereskedelmi szállítási feladatokat is, tudva azt, hogy ez a kollektíva az elmúlt idők folyamán még sosem mondott csődöt. Munkatársaink 90 százalékának munkaviszonya a Cégnél több mint 5 év, szakmai múltjuk pedig 10 év körül mozog. A cég székhelye Budapesten található, de több vidéki városban van olyan társcégünk, illetve lerakatunk, ahol általunk könnyen mozgósítható emberek dolgoznak. Az ő segítségükkel a helyi sürgős feladatokat (pl. hibaelhárítás) el tudjuk végezni. Célunk, hogy a felmerülő igényeket legjobb tudásunk szerint elégítsük ki, és ezt a tudást az idők folyamán a mindenkori legmagasabb szint közelében tartsuk.

AS Solutions - Objektum Távfelügyelet

AS Solutions - Objektum Távfelügyelet

Cégünk magas szintű, összetett biztonságvédelmi szolgáltatásokat kínál a megrendelők számára, melyben nagy szerepe van a kiváló riasztórendszerek kiépítésének és a kiváló minőségű távfelügyeletnek is, amely hatékonyabb védelmet nyújt, mint a hagyományos elven alapuló riasztóberendezések. Az őrzésvédelem mellett foglalkozunk gépjárművek és különböző típusú objektumok távfelügyeletével.

ATS Biztonságtechnika

ATS Biztonságtechnika

Cégcsoportunk vagyonvédelmi részlege, kiemelt jelentőséget tulajdonít a kellemes, kulturált megjelenésnek, az udvarias magatartásnak, a partnerek és ügyfelek munkája során fellépő szolgáltatásbeli nehézségek hatékony megoldásának. Irodaépületek és ipari épületek ? üzemcsarnokok, raktárépületek, termelőüzemek komplex vagyonvédelmi rendszereinek kiépítése a tervezéstől a kivitelezésig. Rendezvénybiztosítás, szállítmánybiztosítás és fegyveres őrzés, személyvédelem, különleges helyszínek és események biztosítása képzett munkatársakkal.

Bit Security Kft.

Bit Security Kft.

A Bit Security Kft. 1996 óta van jelen az elektronikus biztonságtechnika piacán. Biztonságtechnikai rendszerek, berendezések telepítésével, tervezésével, fejlesztésével, illetve gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a biztonságtechnika terén, többen köztük szakértői és oktatói tevékenységet folytatnak, napi feladataik ellátása mellett. Cégünk neve elismert és ismert, mind a szakmán belül, mind a vevők körében. Az eltelt majd tíz esztendőben az elégedett és rendszeres megrendelők, szerződött partnerek sora bizonyítja, hogy magas szintű, igényes szakmai munkát végzünk az elektronikus jelzőrendszerek banki, ipari, kereskedelmi és lakossági szférában történő telepítése során. Feladataink ellátásában a megbízhatóság, a pontosság és a minőségi munkavégzés mellett a versenyképesség a legmeghatározóbb.

Detect Biztonságtechnika és Telekommunikáció

Detect Biztonságtechnika és Telekommunikáció

A Detect Üzleti Kommunikációs Kft 2003-ban alakult a Detect Bt több mint 10 éves tapasztalatára és kapcsolatrendszerére épülve, folytatva a társaság tevékenységét az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálása érdekében. Cégünk biztosítja irodák, irodaházak, lakások és egyéb objektumok átfogó gyenge-, valamint erősáramú rendszereinek kialakítását. Az általunk forgalmazott terméktípusok, minőségükkel, megbízhatóságukkal és kedvező árukkal, Magyarországon már évek óta előkelő helyet töltenek be az irodai kommunikáció, a vagyonvédelem és a raktározástechnika területein.

Digisec Bt.

Digisec Bt.

Cégünket a Digisec Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaságot (rövid nevén Digisec Bt.), mint gazdasági társaságot 2000. novemberében alapítottuk. Akkoriban biztonságtechnikai rendszerek telepítése volt a fő tevékenységünk. A piac és az ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat a biztonságtechnika és az egyéb épületvillamossági tevékenységek terén. A kivitelezések minőségét munkatársaink telepítésben szerzett tapasztalata, szakmai felkészültsége garantálja. Az általunk telepített berendezések az ország egész területén működnek a legkülönfélébb létesítményekben. A rendszerek tervezését, telepítését, üzembe helyezését, szoftver munkáit illetve karbantartását a cég széleskörű szakmai ismeretekkel és az előírt szakvizsgákkal rendelkező szakemberei végzik. A rendszerek kialakításakor igyekszünk szem előtt tartani a költség és a műszaki paraméterek közötti optimális egyensúlyt.

Draco Kft.

Draco Kft.

Cégünk vezetése több éves rendvédelmi szervnél végzett szakmai gyakorlat, valamint személy és vagyonvédelmi tevékenységben szerzett szakmai tapasztalatai megszerzését követően döntött a magánnyomozás, vagyonvédelem és rendészeti tevékenység privát szférában történő végzése mellett. Nem titkolt célunk, hogy a több éves tapasztalatok birtokában az Önök elvárásainak és igényeinek mind szakmailag, mind pedig emberileg tökéletesen megfelelve nyújtsunk olyan szolgáltatást, mely elsősorban a magánszemélyek, illetve azok tulajdonának professzionális megóvására irányul.

Hirdetés
Electronic Service Kft.

Electronic Service Kft.

Cégünk egy elektronikus vagyonvédelmi rendszereket telepítő Vagyonvédelmi Társaság, dél-Budapest területén. Specialitásunk a magas megbízhatóságú behatolásjelző rendszerek telepítése, mind az üzleti vonatkozású területek (ipari, kereskedelmi telephelyek, raktárak, irodai helyiségek, épületek), mind a lakások, családi házak területén Budapesten, illetve Pest megyében. Az Alarm Electronic Service Kft. 1994 óta foglalkozik elektronikus vagyonvédelmi rendszerek, tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével.

Euline - ISO 27001 szabványok

Euline - ISO 27001 szabványok

A Minőségügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. több, mint 10 éve jelen van a piacon és fő profilunk az ISO tanúsítványok, minőségirányítási rendszerek kialakítása, bevezetése. De ezen kívül információbiztonság ISMS rendszer, munkahelyi egészségvédelem, energiairányítási, szervezetfejlesztés a közszférában és közbeszerzési tanácsadással is foglalatoskodik. Munkatársaink a legmagasabban kvalifikáltak az adott szakterületükön. Hívjon bátran és segítünk a tanúsítás felkészítésében és a ISO tanúsítványok megszerzésében.

G4S Zrt.

G4S Zrt.

A G4S a világ vezető biztonsági megoldásokat nyújtó vállalata. A kockázatelemzéstől a kivitelezésig integrált biztonsági megoldásokat kínálunk kormányzatok, intézmények, és vállalatok számára. Szakmai örökségünk évszázados múltra tekint vissza, és mára közel 600 ezer ember alkalmazásával, munkaadóként a világ második legnagyobb magánvállalata vagyunk. Rock sztárokat, előadóművészeket, sportolókat, valamint a világ legfontosabb eseményeit és épületeit védjük. A stadion építési tervek véleményezésétől, a rendezvények beléptetési rendjének biztosításáig; A különféle értékek biztonságos elszállításától, az Atm berendezések szükséges készpénzmennyiséggel való feltöltéséig; A bankfiókok és a kereskedelmi hálózatok készpénzzel való ellátásától, a gazdaság készpénzforgalmának biztosításáig; A világ kikötőinek és repülőtereinek biztosításától, a fogvatartottak és az illegális bevándorlók szállításáig.

Ipari biztonságtechnika, kizáró eszközök

Ipari biztonságtechnika, kizáró eszközök

Cégünk kizáró-kitáblázó eszközök forgalmazásával, vállalati komplex LOTO (Lockout/Tagout ? Kizárás/Kitáblázás ) rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Ingyenes szolgáltatásaink között tanácsadás, helyszíni konzultáció, előzetes felmérés is szerepel. Vállaljuk a LOTO rendszer bevezetésének előkészítését, az érintett személyek kiképzését, a dokumentáció elkészítését, és a működés ellenőrzését. Kizáró eszközeink között megtalálhatóak a tolózár, golyóscsap és elektromos kizárók, lakatok és gyűjtőlakatok, tárolók és állomások. Egyedi kizáró eszközöket is tervezünk és kivitelezünk. Segítünk megoldani a konkrét feladatokat, műszaki problémákat.

Kaputelefon-rendszer

Kaputelefon-rendszer

Tevékenységeink átfogó szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinknek, melyek magasabb szintre emelik cégünket. Minden minőségi kaputelefoncsaládot forgalmazzuk és telepítjük, hogy minden ígényeknek meg tudjunk felelni. Az ország egész területén van viszonteladó hálózatunk, és telepítői hálózatunk. A kaputelefon választásánál a következőkre kell odafigyelni: - audiós, vagy videós? - hány lakásos készülék? - Hány méterre van a kültéri egység a beltéri egységtől? - Milyen vezeték van lefektetve, és az hány érpárt tartalmaz?

LLumar biztonsági fólia

LLumar biztonsági fólia

A LLumar hivatalos biztonsági fólia szakmai oldala. Két területet ölel fel. A személyvédelmet és a vagyonvédelmet. Ez mellett nagyon sok biztonsági fólia videó található. A LLumar országos kivitelezői hálózat közvetlenül elérhető az oldalról. A LLumar biztonsági fóliák alkalmazhatóak minden üvegfelületre.Ablaküvegre, üvegajtóra, tükrökre, autó szélvédőre. Nemzetközi és hazai tanúsítványok, ajánlások igazolják hatékonyságukat és megbízhatóságukat. Mint az EWFA, IWFA, TÜV, PGC International, GGF, MABISZ, MSZ EN.

Mon-Da Kft.

Mon-Da Kft.

Cégünk a Mon-Da Központi Riasztórendszer Kft. a Civil cégcsoport tagjaként nyújt professzionális távfelügyeleti szolgáltatást, immár 13 éve. Működésünket 1997-ban kezdtük meg a Dabasi, Monori és Nagykátai Rendőrkapitányságok területén. Minőségi munkánknak és az évek során kiépített szakmai kapcsolatainknak köszönhetően, ma már az ország teljes területén vállaljuk riasztó és videó rendszerek távfelügyeletét. Képzett szakemberekből álló szerviz hálózatunk, diszpécsereink és vonuló szolgálataink a nap 24 órájában vigyázza közel 9000 ügyfelünk biztonságát. Cégünk nem csak arra törekszik, hogy a legújabb biztonságtechnikai megoldásokat nyújtsa megrendelői számára. Üzletpolitikánk részét képezi, hogy megrendelőink igényéhez igazodva minél szélesebb körben elérhetővé tegyük a mindenkit megillető biztonságot.

Multi Alarm Zrt.

Multi Alarm Zrt.

A Multi Alarm Zrt., Magyarország piacvezető biztonságtechnikai cége több mint 85.000 ügyféllel. Riasztó, biztonsági kamera, tűzjelző, beléptető rendszerek valamint távfelügyelet és kivonuló szolgálat az ország bármely pontján. A Multi Alarm Zrt. 1991-ben alakult, és már a kezdetektől fogva élen járt a biztonságtechnikai igények magas színvonalú kiszolgálásában. A Multi Alarm Zrt. távfelügyelet központjának jellemzői: A legmagasabb szintű szabványok figyelembevételével épült fel. A brit SSAIB minősítő szervezet évente felülvizsgálja és megújítja a 2006-ban megszerzett BS 5979 szabvány alapján kiadott BSI tanúsítványunkat. MABISZ minősített. 14 éve tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik, az MSZ EN ISO 9001:2009. 2006 -óta információbiztonsági irányítási rendszerrel rendelkezik az ISO/IEC 27001:2006. 2007 -óta a HM által tanúsított katonai minőségirányítási rendszerrel rendelkezik az AQAP. Maximális mechanikai, informatikai és hírközlési védettséggel rendelkezik.

Tuti menü