Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonsági világítás,áramellátás képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Biztonsági világítás,áramellátás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Biztonsági világítás,áramellátás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Extor Elektronikai Kft.

Extor Elektronikai Kft.

A szünetmentes áramellátó berendezések használata a számítástechnikai és ipari környezetben manapság egyaránt elengedhetetlenné vált. Senki sem szeretné ugyanis, hogy az áramszünet, illetve a feszültség ingadozással járó zavarok, káros következményekkel legyenek berendezéseire, munkájára. Az ilyen károk teljes mértékben megelőzhetőek és elkerülhetőek jó minőségű, akkumulátoros háttérrel rendelkező szünetmentes áramforrások alkalmazásával. Látogasson el weboldalunkra és kérjen egyéni árajánlatot Ön is.

Formula Mérnöki Iroda

Formula Mérnöki Iroda

Az informatika rohamos fejlődősével az infrastruktúrában alkalmazott technológiáknak is lépést kell tartaniuk. Áramfejlesztőink, szünetmentes áramforrásaink és precíziós hűtési megoldásaink különböző területein számos újdonságot mutatunk be 2011-ben. Az áramfejlesztők területén a legjelentősebb változás, hogy szinte a teljes termékpaletta új, fejlettebb vezérlést kapott, melybe bele van integrálva az Modbus alapú távfelügyelet, és Snmp interfészt is fejlesztettünk hozzá. Emellett a teljes MasterBase és MasterSilent család áttervezésre került, ennek következtében csökkentek a méretek, a legtöbb esetben nőtt az üzemanyagtartály és a kisebb teljesítményű berendezéseken alapfelszerelés lett az automatikus átkapcsoló.

Kimagasló minőségű inverterek

Kimagasló minőségű inverterek

Elsődleges fontosságú számunkra a környezetvédelem. Célunk, hogy a napelem használata minél szélesebb körben elterjedjen. Éppen ezért a vállalati és lakossági napelemes rendszer árát is a lehető legalacsonyabban tartjuk. Ezzel szeretnénk minél több partnerünknek lehetőséget kínálni a környezettudatos energiatermelésre. A napelemes rendszerek megtérülési ideje 8-10 év, élettartamuk meghaladja a 20 évet. Évente akár százezreket is megspórolhat, így befektetésként sem utolsó egy rendszer kiépítése.

Lumentron Electronic Kft.

Lumentron Electronic Kft.

A Lumentron Electronic Kft.2006-ban alakult és már a kezdetektől szükségvilágítással foglalkozik. Lámpáink sokoldalú, intelligens elektronikát tartalmaznak, amelyeket fokozatosan fejlesztünk. A lámpák mellett szükségvilágítási központokat, illetve bus rendszerű felügyeleti rendszereket is forgalmazunk. Az Uniós kihívások és lehetőségek szükségessé tették cégünk strukturális átalakítását, melynek eredményeként kifejlesztettük saját szükségvilágítási központunkat, bővítettük kínálatunkat.

Presto-UPS Kft.

Presto-UPS Kft.

A Presto-UPS Kft. vállalja Riello szünetmentes tápegységek, hálózatok tervezését, szállítását, telepítését, azok folyamatos karbantartását, javítását (az általunk forgalmazott típusokét is), ezen kívül Riello szünetmentes tápegységek távfelügyeleti rendszereinek tervezését, telepítését, karbantartását, 5-12 éves élettartamú zárt ipari akkumulátorok méretezését, kereskedelmét, szállítását, telepítését 7-200Ah kapacitáshatárok közt, valamint speciális ipari, egészségügyi és vészhelyzeti szünetmentes tápegységek, rendszerek méretezését, forgalmazását.

Robohardware Kft.

Robohardware Kft.

Készenléti és vészvilágítási berendezéseket keres? Nálunk megtalálhatja : - kijáratjelzők, irányfény: Egyedi biztonsági lámpatestek: -Készenléti lámpa, öntesztelő lámpák, irányfények -Állandó üzemű lámpa, öntesztelő lámpák, biztonsági világítás -Normál üzemű lámpa, irányfény -Konverterek -Éjszakai világítás -Spot lámpa -Robbanásbiztos vészvilágító lámpa a készenléti- , ill. állandó üzemű lámpáknál -Hűtőházakba kijáratjelző -30C fokig ( készenléti, állandó, központi).

Siel Inczédy és Társa Kft.

Siel Inczédy és Társa Kft.

A Siel csoport a világ egyik legjelentősebb szünetmentes áramforrás (ups) és napelemes (fotovoltaikus) inverter gyártó specialistája. A cég főhadiszállása és legfőbb gyártóbázisa a Milano melletti Trezzano Rosa-ban van, de cégünk Európában és Európán kívül számos országban jelen van képviselettel, leányvállalattal. Cégünk és termékei tehát garantált európai származásúak és minőségűek.

Tuti menü