Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonsági ajtók,kapuk képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Biztonsági ajtók,kapuk - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Biztonsági ajtók,kapuk
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aprin Kft.

Aprin Kft.

Vállalkozásunk 1991 óta forgalmaz biztonságtechnikai eszközöket, melyek szerelésével, javításával is foglalkozunk. 1992-től indult, az épület automatizálásra kiterjedő önálló ágazatunk. Ez magában foglalja : szekcionált garázskapuk, ipari kapuk, automata üvegajtók, parkolásgátló rendszerek és sorompós beléptető rendszerek forgalmazása és beszerelése, valamint lebegő-tolókapuk és nyílókapuk gyártása mellett, mindezek automatizálását is. 1999-től Cégünk épületek, lakóparkok és családi házak komplett lakatosmunkáinak kivitelezésével is foglalkozik: - külső és belső korlátok - kapuk, tárolóajtók - kerítésbetétek, előtetők - kovácsoltvas jellegű lakatosmunkák.

Automata gyorskapuk

Automata gyorskapuk

Magas minőségű alapanyagokból készülnek, így megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak. Intenzíven terhelhetők, ugyanakkor nagyon biztonságosak is. Alkalmazhatóak üzletekben, üzemekben, raktárakban, beltéren és a külső teret a belső tértől elválasztó kapuként egyaránt, valamint a kialakításuknak köszönhetően olyan, magas higiéniai követelményeket támasztó helyeken is, mint az élelmiszeripar vagy a gyógyszergyártás. Ha felkeltettük érdeklődését kérjen tőlünk árajánlatot és vásároljon gyorskaput a profiktól!

Hardy Bt.

Hardy Bt.

Cégünk a Hardy Kereskedelmi Bt. 1990-ben alakult, kereskedelmi tevékenységet folytat a hazai piacon, ezen belül is a biztonságtechnika és a felvonóipar területén. Célunk, hogy jó minőségű és megbízható műszaki termékek kínálatával, azok megismertetésével és így elterjedésével hozzájáruljunk a magyar piac e területeinek fejlődéséhez. Megalakulásunk kezdetétől forgalmazzuk az olasz Comelit s.p.a. audió és videó kaputelefon rendszereit, a szintén olasz Nuova Feb cég elektromos ajtózárait, valamint a német Kronenberg GmbH felvonóalkatrészeit. A Comelit és a Kronenberg cégnek egyben magyarországi képviseletét is ellátjuk.

Kapunyitók, kapumozgatók

Kapunyitók, kapumozgatók

Automatizált kapunyitók és kapumozgató rendszerek, beléptetők a kreatív kényelmi és biztonsági megoldások jegyében. Szereltesse fel otthonát kapunyitó automatikával, vegye igénybe a Schermann Automatika szolgáltatásait. Kapumozgató és beléptetőrendszerek telepítése és karbantartása. Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás.

Masszív biztonsági rács - Zöldhullám

Masszív biztonsági rács - Zöldhullám

A kaputechnika területén cégünk teljes körű szolgáltatást végez, a helyszíni felméréstől, szaktanácsadástól és árajánlat készítéstől, egészen a beépítésig, szerelésig, karbantartásig. A biztonsági rács lehet fix rögzítésű, feltekerhető vagy fellapozódó, kézi vagy motoros mozgatású. Azt, hogy Ön melyik biztonsági rács megoldást választja, melyik a legmegfelelőbb üzlete számára, csakis az Ön igényeitől függ. Mindegyik a maximális biztonságos nyújtja, így csak a kényelmi szempontok azok, amik befolyásolhatják a választásban. Nálunk mindegyik típust megtalálhatja, nézzen szét termékeink közül és válassza a biztonságot!

Minőségi Ditec sorompók

Minőségi Ditec sorompók

VPMTT kaputechnika, automata ajtók és klíma rendszerek. A cégünk által forgalmazott és felszerelt Ditec sorompó rendszerek mindegyike hatékonyan működőképes hosszú éveken át. A sorompók gyors nyitási sebessége lehetővé teszi a gépjárművek zavartalan haladását, a könnyű kezelhetőség pedig senki számára nem jelenthet akadályt. Ha fontos Önnek a minőség és a hosszú távú megbízhatóság, akkor a legideálisabb választás a Ditec sorompó. Munkatársaink felmérik a helyszíni adottságokat és segítenek Önnek a legmegfelelőbb sorompó kiválasztásában.

S Service Kft.

S Service Kft.

A biztonságtechnikai piacon Cégünk magas szintű szolgáltatásaival van jelen. Megtervezzük, telepítjük, üzemeltetjük és karbantartjuk a következő biztonságtechnikai rendszereket. Riasztórendszerek, tűzjelzők, beléptetőrendszerek, fémdetektorok, csomagvizsgáló röntgenek, kamerarendszerek. Széleskörű tevékenységünk révén több, mint 15 éves szakmai tapasztalatunk garantálja megrendelőink elégedettségét. Referencia listánkon bankok, bankfiókok, követségek, kormány hivatalok, elektronikai gyártók, ipari létesítmények találhatók.

Tri-Merron Bt.

Tri-Merron Bt.

Cégünk 1994 óta foglalkozik vagyonvédelmi rácsok, épületlakatos szerkezetek gyártásával, szerelésével. Cégünk az Ön igényeinek megfelelően, gyorsan, szakszerűen tervezi, gyártja, szereli és szervizeli termékeinket. Az általunk készített termékekre 12 hónap teljes körű garanciát vállalunk az ország egész területén -területi képviselőkkel- 24 órás ügyeleti rendszerben.

Tuti menü