Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Behatolásjelző rendszerek képes leírás - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu
részletek »

Behatolásjelző rendszerek - Biztonságtechnikai cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biztonsagtechnikaicegek.tlap.hu » Behatolásjelző rendszerek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alarm Electronic Service Kft.

Alarm Electronic Service Kft.

Cégünk tevékenységei : riasztórendszerek tervezése, telepítése, karbantartása, távfelügyeleti csatlakoztatása, strukturált hálózatok építése, tűzjelző-, beléptető-, és kamerarendszerek kiépítése megrendelőink igénye szerint. Specialitásunk a magas megbízhatóságú behatolásjelző rendszerek telepítése, mind az üzleti vonatkozású területek (ipari, kereskedelmi telephelyek, raktárak, irodai helyiségek, épületek), mind a lakások, családi házak területén Budapesten, illetve Pest megyében. Az Alarm Electronic Service Kft. 1994 óta foglalkozik elektronikus vagyonvédelmi rendszerek, tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével. A telepített rendszerek megfelelnek a MSZ-IEC előírásainak, a MABISZ ajánlásainak, valamint műszaki szempontból alkalmasak távfelügyeleti figyelőközponthoz történő csatlakoztatásra. Munkánkra 1 év garanciát adunk. A telepített rendszerek működési biztonságát tovább növeli 24 órás műszaki ügyeletünk.

Cadillac Holdings Zrt.

Cadillac Holdings Zrt.

A Magellan az első vagyonvédelmi rendszer, mely a biztonságot és a kényelmi szolgáltatásokat stílusos kivitelben kínálja. A Magellan kombinált vagyonvédelmi rendszercsalád teljes körű vezeték nélküli biztonságot nyújt irodai vagy lakás alkalmazások számára. A Magellan támogatja a két-irányú rádiós adókat is, mellyel a felhasználók ellenőrizhetik a rendszerük állapotát.

Dsc Hungária Kft.

Dsc Hungária Kft.

Megalakulását 3 fővel bérelt irodában kezdte Budapesten az Erzsébet Királyné útján. 2001 májusában a cég a Fűvészkert utcai saját irodaházába költözött, ahol jelenleg 11 munkatárs dolgozik, 300 m2 raktárhelyiség és 600 m2 irodahelyiség áll rendelkezésre. A cég piaci jelenlétének stabilitását és kedvező elbírálását a legjobban bizonyítja, hogy a cég forgalma 3 év alatt jelentősen növekedett, 2001-ben elérte az 1 milliárd Ft-ot.

Kálnási Mihály E.V.

Kálnási Mihály E.V.

A hívásmodul egy olyan beépített mobiltelefonnal rendelkező egység, amely riasztás esetén felhívja önt a mobiltelefonján így ön azonnal értesül a riasztásról és intézkedhet a rablók elfogásáról. A hívásmodul különböző riasztó rendszerekkel működik együtt pl.: lakás-riasztó, autó-riasztó, vagy bármilyen riasztórendszer, aminek van sziréna kimenete. Riasztás esetén két beprogramozott számot tud felhívni kétszer, így nem csak ön, hanem családtagja is értesül a riasztásról.

Rf Elektronikai Kft.

Rf Elektronikai Kft.

Társaságunk, az Rf Elektronikai Kft. Rádiótechnikai és vagyonvédelmi eszközök, rendszerek tervezésével, gyártásával foglalkozik. A társaság alapítása 1992-ben 3 -fővel történt. Ma a társaság létszáma 12 fő. A kezdeti két - három termék gyártása után napjainkban több mint 15 féle gyártmánnyal büszkélkedhetünk. Minden gyártmányunkat saját fejlesztő laboratóriumunkban terveztük meg.

Riasztó-, kamerarendszer

Riasztó-, kamerarendszer

Biztonságtechnikai szempontból igen fontosak manapság a jó és megbízható riasztórendszerek. Cégünk sokéves szakértelemmel telepíti a legjobb berendezéseket, leginkább Satel gyártmányú riasztókat. Kivitelezésben megoldható a vezetékes és rádiós riasztó is. Ennek kiválasztása a helytől és a megrendelő igényeitől függ. Foglalkozunk kamerarendszerek, térfigyelő kamerák felszerelésével is. Riasztó és kamera telepítése előtt egy ingyenes felmérést végzünk, mellyel meghatározzuk az optimális és legjobb megoldást. Ha beléptető rendszerre is szüksége lenne, ugyancsak minket kell keresnie az alábbi elérhetőségek valamelyikén: info@riasztok-kamerak.hu és/vagy 36-20-322-7069. megbízhatóság, magas szakértelem és biztonság: Riasztók-kamerák

Texecom - Riasztórendszerek

Texecom - Riasztórendszerek

Mi kell még? Az alap riasztóhoz még szükség van kezelőegységre. Ennek segítségével, kód megadásával élesíthetjük és hatástalaníthatjuk a rendszert. Továbbá szükség van tápegységre (ha nem jár a központhoz), és akkumulátorra, amivel a szünetmentességet érhetjük el. Ekkor a riasztóközpont már működik, persze megfelelő programozással. Ám még nem egy rendszer. Szükség van érzékelőre a mozgás, a hang vagy akár ütés érzékelésére. Szükség van hang- és fényjelzőre, hogy ha riasztás történik, akkor jelezzen a környezetnek. Milyen kezelők vannak? Led-es kezelők, amelyek ledekkel jelzi ki a hibákat, mozgásokat, állapotokat. Ikonos kezelők, amelyek kijelzik a zónaszámokat és az időt. LCD-s kezelők, melyekkel a zónákat fel lehet címkézni, írni (pl.: nappali), kijelzi az időt, kiírja a hibákat, állapotokat. Egyéb kezelők is vannak. Érintő kezelő, vagy érintő képernyős! Többfunkciós grafikus kezelők.

Tuti menü